• Без категория

Здравей, родно училище 2018-2019

 Музика, цветя, усмивки, вълнение. Така започна 17.09.2018 г. за учениците,   родителите и  учителите от ОУ „Иван Вазов“, гр. Силистра. Със слово на директора  тържествено бе открита новата 2018/2019 учебна година. Приветствия поднесоха  гостите на хубавия ни празник – г-жа E.Томова – главен секретар на Областна управа – Силистра и г-жа Славянка Стоянова – председател на комисията по образование и медии при Общински съвет – гр. Силистра. Получихме  поздравителни адреси от областния управител и от кмета на община Силистра.

Малки и големи се забавлявахме с танците „Цветовете на дъгата“ на балетна формация към нашето училище с ръководител Лидия Маркарян и „Калинка“ в изпълнение на наши шестокласнички. Деца от III в клас поздравиха най-малките ученици с „Песен за доброто“.

Активно се включиха в празника и първокласниците. Вълнението  си споделиха г-жа Розалина Скорчелиева и нейната дъщеря София Скорчелиева. С рецитиране на стихчета деца от първите класове показаха готовността си за първия учебен ден, а песента „Първи клас“ прозвуча в изпълнение на наши първокласници, участници в група „ДО РЕ МИ“ с ръководител Бонка Скорчелиева.

Приятна изненада за всички бяха приказните и филмови герои. Те насърчиха  най-малките ученици и ги дариха със стръкче здравец и свитък с пожелание за успех.

още

 

Може да харесате още...