Златен, сребърен и бронзов медал получиха Вазовци от IX Национална ученическа конференция по гражданско образование „Семейство – училище – общество“, гр. Добрич

На 21-22.04.2023г. в гр. Добрич се проведе IX Национална ученическа конференция по гражданско образование „Семейство – училище – общество“. В конференцията са участвали над 400 творби от 57 населени места. До заключителния етап са допуснати 120 ученици от тях девет ученици са от ОУ „ Иван Вазов“, гр. Силистра.


На 22.04.2023г. учениците защитиха своите авторови приказки и проекти пред жури и публика. Златен медал и грамота за отлично представяне получи Галена Генадиева от Vб клас с ръководители г-жа Иванка Стойчева и г-жа Иванка Георгиева за приказката „Господин Сбъден и приказка за доброто“. Стоян Тодоров – ученик от IVв клас получи бронзов медал и грамота за приказката „Доброто, което се криеше зад ъгъла“, а неговата съученичка Кристиана Пенева спечели сребърен медал и грамота с проекта си „И да знаеш и да помниш“ с ръководител г-жа Теменужка Русева.


Поздравления от журито и сертификати за участие в заключителния етап на конференцията получиха Жаклин Енчева от IV а клас с ръководител г-жа Маргарита Савова за приказката „Вълшебното перце“ и Искрен Демиров от IV б клас с ръководител г-жа Веселка Георгиева за приказката „Възнаграденото добро“.


Проекта „Приятели без граници“ на Никола Куртев и Евелин Христова ученици IV а клас с ръководител г-жа Маргарита Савова и проекта „Играта, хората на сговор сбира“ на Вяра Гълчавова и Мая Георгиева ученици от V а клас с ръководител г-жа Иванка Стойчева впечатлиха журито със своите нови идеи. Получиха аплодисментите на публиката и сертификати.


Пожелаваме на учениците и техните ръководители нови успехи.

Може да харесате още...