• Без категория

Инициатива на МОН „Розите на България“

     Министерство на образованието и науката организира инициативата „Розите на България“ съвместно с българските общности зад граница с участието на организации, към които функционират български неделни училища в чужбина. Тя е посветена на 11 май – Ден на Светите братя Кирил и Методий.
Инициативата „Розите на България“ е в партньорство с Министерството на външните работи и съответните дипломатически представителства, Министерството на културата и Държавната агенция за българите в чужбина.
На 11 май 2018 г. на публични и оживени места в чужбина децата, учителите, родителите и други представители на българската общност, съпричастни към българските неделни училища, ще изпълнят едно и също българско хоро. Най-пълно целта на проекта ще бъде постигната, ако хорото се извие на публични/открити, оживени места и в България.

Обръщаме се към Вас родители, партньори и приятели на ОУ „Иван Вазов“  да подкрепите инициативата „Розите на България“, като участвате в тържеството, което ще се състои на 11.05.2018 г.  от 12.30 ч. в двора на училището.

Може да харесате още...