• Без категория

Патронен празник на ОУ „Иван Вазов“

       На 4.05.2018г. във връзка с честването на патронния празник на нашето училище се проведе Празничен концерт на талантите. Тази година тържеството се състоя в ДТ „Сава Доброплодни“. Предварително бе организиран кастинг по паралелки за участие в концерта. След това на училищен кастинг бяха определени най-добрите прояви. Одобрените изяви бяха обявени пред участници и ръководители на групи. Изработи се програма и сценарий за концерта, направена бе и генерална репетиция.

В тържеството се включиха активно учениците, както от начален, така и от прогимназиален етап. За достойното представяне на децата работиха техните учители и ръководители на групи. Пред многобройна публика демонстрираха своя талант малки и големи. Всички присъстващи имаха възможност да се насладят на невероятните музикални, артистични и танцови изпълнения. Учениците изявиха творческите си способности и за пореден път доказаха, че в училището ни учат много талантливи и трудолюбиви деца.

Директорът поздрави ученици и учители и им пожела, както нови по-големи успехи, така и хубав празник и добро настроение.

  

Може да харесате още...