• Без категория

Първият звънец удари

Слушайте чудни звънчета звънят,

първи учебен се казва денят.

Слушайте чудни звънчета звънят,

делник е уж, а празнува светът.

           На 15 септември учебната 2017/2018 година беше тържествено открита от  г-н Александър Кононов, директор на ОУ „ Иван Вазов“. На тържественото събитие присъства г-жа Милена Дамянова – председател на комисията по образованието и науката в 44-то НС, г-жа Денка Михайлова зам.-кмет „Хуманитарни дейности“ в община Силистра, много гости, родители и нетърпеливи ученици.

           Наред с изпълненията на стихотворения, танци, песни и поздравленията поднесени от официалните лица, учениците получиха енциклопедии от г-жа Дамянова, а от МОН нов ученически автобус.

           В приветствието си г-жа Милена Дамянова каза:“ Училището е място, където мечтите се сбъдват. Сбъдват се между уроците, междучасията, разговорите с приятели и с подкрепата на учителите. Децата са нашето общо бъдеще! Доброто образование дава шанс за успешна професионална реализация и личен просперитет. Честит празник!“

Поздравителни адреси от името на кмета на общината д-р Юлиян Найденов по повод старта на новата учебна година бяха връчени на директори на учебни заведения.

още снимки

Може да харесате още...